Tarieven fotoshoots

Als je een zwangerschaps-, newborn-, baby- of fotoshoot met je gezin wilt plannen voor jezelf of cadeau wilt geven aan een ander, kun je kiezen uit de onderstaande pakketten:

Lovely New Life

Tarief € 150,-

Beautiful New Life

Tarief € 250,-

Amazing New Life

Tarief € 300,-

De vermelde tarieven voor de fotoshoots zijn gereduceerde tarieven, omdat ik nog in opleiding ben. De prijzen voor geboortefotografie zijn op aanvraag, neem hiervoor gerust even contact met me op.

De tarieven zijn inclusief BTW. De tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten (als de locatie verder dan 30 autominuten van Utrecht ligt reken ik € 0,29/km), parkeerkosten, toegangskosten van de locatie en verzendkosten van het fotoalbum.

Combinatiepakketten

Daarnaast bied ik een aantal voordelige combinatiepakketten:

Korting voor doula-cliënten

Kies je voor mij als jouw doula, dan krijg je een korting van 20% op alle fotopakketten (deze korting geldt niet voor extra fotobestanden en de reiskosten als de locatie verder dan 30 autominuten van Utrecht vandaan is).

Een fotoshoot als origineel cadeau

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot? Voor elk type fotoshoot zijn mooie cadeaubonnen beschikbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Cadeaubonnen worden vooraf betaald en zijn niet in te wisselen voor geld.

Extra fotobestanden

Wil je extra fotobestanden bestellen? Dat kan natuurlijk. Hiervoor reken ik € 10,- per foto. Ook deze foto's ontvang je natuurlijk in hoge resolutie en zijn professioneel nabewerkt.

boek een fotoshoot!