Tarieven geboortefotografie

Het geboorteverhaal van jouw kindje in onvergetelijke beelden


Als ik als fotograaf de geboorte van jouw kindje mag vastleggen, kun je hiervoor kiezen uit drie pakketten:

Birth Story Geboortefotografie

Tarief € 1295,- *

Complete Story of New Life
(meest complete fotografiepakket)

Tarief € 1495,- *

Doula met camera

Birth Story Geboortefotografie plus Let's Doula This doula-pakket:

Tarief € 2090,- *

Over de tarieven

* De tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten (€ 0,29/km), eventuele parkeerkosten, eventuele toegangskosten van de locatie en eventuele verzendkosten van het foto-album niet inbegrepen.

Betaling kan plaatsvinden in één of in drie termijnen. Alle fotobestanden worden zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie opgeleverd.

Extra fotobestanden

Wil je extra fotobestanden bestellen? Dat kan natuurlijk. Hiervoor reken ik € 12,50,- per foto. Ook deze foto's ontvang je uiteraard in hoge resolutie en zijn professioneel nabewerkt.

Over het unieke Doula met camera-pakket

Naast fotograaf ben ik ook doula. Er zijn in Nederland maar enkele andere geboortefotografen die ook gediplomeerd doula zijn, dus dat is best uniek. Als doula ondersteun ik jou en je eventuele partner op emotioneel en praktisch gebied in de aanloop naar en tijdens de gehele geboorte. Als je voor mij kiest als geboortefotograaf kan ik jullie een korting van ruim 40% geven op mijn ondersteuning als doula (Let's Doula This pakket). Dit kan ik doen, doordat ik als geboortefotograaf toch al bij de geboorte aanwezig ben. Het reguliere tarief voor het Let's Doula This pakket is € 1195,-, maar als ik jouw geboortefotograaf ben, is de meerprijs voor mijn doula-ondersteuning slechts € 695,- Lees hier meer over wat je van mij als doula mag verwachten.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Zou je jouw bevalling willen laten vastleggen door een professionele geboortefotograaf? Dan is de 'klik' natuurlijk ontzettend belangrijk, want je laat niet zomaar iemand toe bij een levensgebeurtenis die zo intiem en kwetsbaar is. Weet dan dat je altijd een gratis kennismakingsgesprek met me kunt inplannen, zonder verplichtingen. Ook als je vragen hebt, mag je me altijd even bellen of een mailtje sturen.

Ja, ik wil een kennismaking plannen