Geboortecursus
aan huis

hormonen bij de bevalling

Wil jij:

Dan is de Stories of New Life 1-op-1 Geboortevoorbereiding iets voor jou! Dit is een privé geboortecursus bij jou thuis, helemaal afgestemd op jou.

natuurlijk verloop bevalling

Pluspunten van deze manier van voorbereiden:

ademhaling

Hierna weet je alles over:

kraamtijd

Wat krijg je?

Tarief € 449,-


Dit tarief is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0,29/km) en eventuele parkeerkosten.

Vergoeding door zorgverkering

Afhankelijk van hoe en waar je verzekerd bent en wat je al aan kosten gedeclareerd hebt, kun je een deel van de kosten van deze zwangerschapcursus vergoed krijgen van je zorgverzekering. In sommige gevallen worden zelfs de volledige kosten vergoed. Als je benieuwd bent of dit ook voor jou geldt, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Stories of New Life is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, in bezit van een AGB-code voor zorgverleners en kan een deelnamebewijs verstrekken dat ingediend kan worden bij je zorgverzekering.

Loes uit Utrecht over de Stories of New Life 1-op-1 Geboortevoorbereiding
“Ik heb de sessies als waardevol ervaren en voel me nu meer ontspannen richting bevalling. Het voelt fijn om er met jouw begeleiding bewuster bij stilgestaan te hebben en naar mogelijkheden gekeken te hebben. Niet alleen voor de bevalling maar ook periode net daarvoor en daarna.”

Eline uit Houten over de Stories of New Life 1-op-1 Geboortevoorbereiding
“We zijn blij dat we nu heel goed zijn voorbereid op de bevalling. Het is een stuk minder eng nu we alle opties weten. Daarnaast doet het ons zo goed om persoonlijke aandacht te krijgen van Sanne. Mijn man is hierdoor denk ik veel meer betrokken dan als hij naar een vaderschapscursus zou zijn geweest. Ze neemt je mee in de hele reis ernaar toe. Dat maakt deze manier van voorbereiden uniek.”

Astrid uit Nieuwegein over de Stories of New Life 1-op-1 Geboortevoorbereiding
“Een complete cursus met veel informatie die je het vertrouwen geeft voor de zwangerschap en de bevalling. Sanne weet veel, is nuchter en weet de informatie enthousiast over te brengen. Ik heb de cursus en Sanne als zeer prettig ervaren en kan haar zeker aanbevelen!”

Mark uit Houten over de Stories of New Life 1-op-1 Geboortevoorbereiding
“Ik zie echt minder op tegen de bevalling. Na de privé cursus voelde ik me geruster en meer zelfverzekerd. Het idee dat ze bij de bevalling zal zijn als doula helpt hier ook enorm bij. Een goede voorbereiding is het halve werk! ;-)”

Roderik uit Nieuwegein over de Stories of New Life 1-op-1 Geboortevoorbereiding
“Met mijn partner deelgenomen aan de zwangerschapscursus van Stories of New Life. Duidelijke en fijne uitleg van Sanne over de bevalling en de periode erna. Een leuke praktische leerzame training. Ben (achteraf) blij dat ik meegedaan heb en kan alle toekomstige vaders deze training van harte aanbevelen.”

Heb je interesse? Neem dan gerust even contact met me op.