Contact

Ben je op zoek naar een doula en wil je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? Of wil je een fotoshoot boeken? Neem dan gerust contact met me op:

Stories of New Life
Sanne Ravensbergen
Tel: 06 2901 2482
Email: sanne@storiesofnewlife.nl

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs,
Sanne

Werkgebied

Ik ben werkzaam in Midden-Nederland (regio Utrecht, Gooi- en Vechtstreek, en West-Veluwe). Als doula en geboortefotograaf houd ik een maximale reisafstand aan van ongeveer 30 autominuten vanaf Bunnik zodat ik bij de bevalling aanwezig kan zijn wanneer jij me nodig hebt.

Plaatsen als Zeist, Odijk, Houten, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Veenendaal, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Amersfoort, Leusden, Woudenberg, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn, Laren, Bussum, Hilversum, Eemnes, Blaricum, Loosdrecht, Huizen, De Bilt, Bilthoven, Vianen, Culemborg, De Meern, Maarssen, Breukelen, Harmelen, Montfoort, Woerden en Bodegraven vallen in ieder geval in mijn werkgebied als doula en geboortefotograaf.

Voor zwangerschaps fotoshoots, newborn fotoshoots en familie fotoshoots is alles binnen een uur van Utrecht mogelijk. Twijfel je of je te ver weg woont? Bel me dan even.

Bedrijfsgegevens

KvK: 77001451

Stories of New Life volgen?

Copyright

Voor de volledige website, inclusief teksten en eigen beeldmateriaal ligt het copyright bij Stories of New Life | Sanne Ravensbergen 2020. Foto van mij op home-pagina is door estherdekoningfotografie.nl gemaakt.