Contact

Denk je aan de ondersteuning van een doula en/of zou je jouw bevalling willen laten vastleggen door een professionele geboortefotograaf? Dan is de 'klik' natuurlijk ontzettend belangrijk. Bij een levensgebeurtenis die zo intiem en kwetsbaar is, laat je niet zomaar iemand toe . Weet dan dat je altijd een gratis kennismakingsgesprek met me kunt inplannen, zonder verdere verplichtingen.

Ook als je vragen hebt over de 1-op-1 Stories of New Life geboortecursus of over een van de fotoshoots die ik aanbied, mag je me altijd even bellen of een mailtje sturen.

Stories of New Life
Sanne Ravensbergen
Tel: 06 2901 2482
Email: sanne@storiesofnewlife.nl

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs,
Sanne

Werkgebied: Utrecht en omstreken

Ik ben werkzaam in Midden-Nederland (regio Utrecht, Gooi- en Vechtstreek, en West-Veluwe). Als doula en geboortefotograaf houd ik een maximale reisafstand aan van maximaal 60 autominuten vanaf Bunnik (vlakbij Utrecht) zodat ik bij de geboorte aanwezig kan zijn wanneer jij me nodig hebt.

Vanuit mijn woonplaats Bunnik kan ik in slechts 15-30 minuten in het Diakonnessenhuis/Geboortehuis, het UMC Utrecht (beiden in Utrecht-Oost) en het St. Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn zijn. Verder vallen plaatsen als Zeist, Odijk, Houten, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Veenendaal, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Amersfoort, Leusden, Woudenberg, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn, Laren, Bussum, Hilversum, Eemnes, Blaricum, Loosdrecht, Huizen, De Bilt, Bilthoven, Vianen, Culemborg, De Meern, Maarssen, Breukelen, Harmelen, Montfoort, Woerden en Bodegraven in mijn werkgebied als doula en geboortefotograaf.

Voor de geboortecursus aan huis, zwangerschapsfotoshoots, newbornfotoshoots en familiefotoshoots is alles binnen anderhalf uur van Utrecht mogelijk.

Twijfel je of je te ver weg woont? Bel me dan even. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

KvK: 77001451

Stories of New Life volgen?

Copyright

Voor de volledige website, inclusief teksten en eigen beeldmateriaal ligt het copyright bij Stories of New Life | Sanne Ravensbergen 2022. De afbeeldingen bij de Stories of New Life 1-op-1 Geboortevoorbereiding komen van Pexels.com

Privacybeleid

Bekijk hier hoe ik met jouw persoonsgegevens om ga.