Contact

Denk je aan de ondersteuning van een doula en/of zou je jouw bevalling willen laten vastleggen door een professionele geboortefotograaf? Dan is de 'klik' natuurlijk ontzettend belangrijk. Bij een levensgebeurtenis die zo intiem en kwetsbaar is, laat je niet zomaar iemand toe. Weet dan dat je altijd een gratis kennismakingsgesprek met me kunt inplannen, zonder verdere verplichtingen. Ik kom graag bij jou langs om samen uit te vinden of ik dè doula voor jou ben. Ook als je vragen hebt over de 1-op-1 Stories of New Life geboortecursus of over een van de fotoshoots die ik aanbied, mag je me altijd even bellen of een mailtje sturen.

Stories of New Life
Sanne Ravensbergen
06 2901 2482
sanne@storiesofnewlife.nl

Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Liefs,
Sanne

Werkgebied als doula: Utrecht en omstreken

Als doula en geboortefotograaf houd ik een maximale reisafstand aan van maximaal 45 autominuten vanaf Bunnik (vlakbij Utrecht) zodat ik bij de geboorte aanwezig kan zijn wanneer jij me nodig hebt. Onderstaande regio's en plaatsen vallen in ieder geval in mijn werkgebied:

 • Regio Utrecht (o.a. Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Breukelen, Maarssen, Utrecht, Vianen, Zeist, Soest, Den Dolder en Amersfoort)
 • Gooi- en Vechtstreek (o.a. Blaricum, Muiden, Naarden, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren en Loosdrecht)
 • West-Veluwe (o.a. Maarn, Doorn, Veenendaal, Woudenberg, Ede, Arnhem en Wageningen)
 • De Betuwe (o.a. Culemborg, Tiel, Beesd, Geldermalsen, Buren)
 • Zalbommel en Den Bosch
 • De kaart hieronder laat mijn volledige werkgebied als doula en geboortefotograaf zien:

  Voor de geboortecursus aan huis, zwangerschapsfotoshoots, newbornfotoshoots en familiefotoshoots is alles binnen anderhalf uur van Utrecht mogelijk.

  Twijfel je of je te ver weg woont? Bel me dan even. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Bedrijfsgegevens

  KvK: 77001451

  Stories of New Life volgen?

  Copyright

  Voor de volledige website, inclusief teksten en eigen beeldmateriaal ligt het copyright bij Stories of New Life | Sanne Ravensbergen 2024. Video-creatie door William Ravens Media.

  Privacybeleid

  Bekijk hier hoe ik met jouw persoonsgegevens om ga.