Doula-pakketten

In de video hieronder leg ik uit hoe een doula-traject met mij eruit kan zien.

Als doula bied ik drie pakketten aan:

1) Let's Doula this!

Dit is mijn basis-pakket: voor als je gewoon goede ondersteuning wilt.

1) Let's Doula this!

Tarief: € 1195,- *

2) Let's Doula this - Deluxe!

Wil je jezelf wat extra ondersteuning cadeau doen? Ga dan voor het uitgebreide Let's Doula This- Deluxe-pakket. Dan krijg je naast het bovenstaande basis-pakket nog een hoop extra's:

2) Let's Doula this - Deluxe!

Tarief: € 1695,- *

3) Doula met camera: doula-support en geboortefotografie

Naast doula ben ik ook fotograaf. Er zijn in Nederland maar enkele andere doula's die ook gediplomeerd fotograaf zijn, dus dat is best uniek. Als je voor mij kiest als doula kan ik jullie een korting van bijna 40% geven op het Birth Story Geboortefotografie-pakket. Dit kan ik doen, doordat ik als doula toch al bij de bevalling aanwezig ben. Het reguliere tarief voor geboortefotografie is € 1295,-, maar als ik jouw doula ben, is de meerprijs voor geboortefotografie slechts € 795,- Hieronder kun je lezen je wat het unieke Doula met camera-pakket inhoudt.

3) Doula met camera

Birth Story Geboortefotografie plus Let's Doula This doula-pakket (pakket 1):

Tarief € 1990,- *


Goed om te weten

Korting op een fotoshoot als ik jouw doula ben

Kies je voor mij als jouw doula, dan krijg je bovendien een korting van 20% op alle fotopakketten (deze korting geldt niet voor extra fotobestanden en de reiskosten die buiten het pakket vallen). Zo kun je voordelig een zwangerschapsfotoshoot of newbornfotoshoot bijboeken.

Extra's

Al mijn doula-pakketten zijn uit te breiden met een aantal fijne extra's. Klik hier voor meer info.

Vergoeding door zorgverzekering

Afhankelijk van hoe en waar je verzekerd bent, kun je mogelijk een deel van de kosten - als zwangerschapcursus - vergoed krijgen van je zorgverzekering. Als je benieuwd bent of dit ook voor jou geldt, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Stories of New Life is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, in bezit van een AGB-code voor zorgverleners en kan een deelnamebewijs verstrekken dat ingediend kan worden bij je zorgverzekering.

Over de tarieven

* Alle tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten (€ 0,29/km) en eventuele parkeerkosten niet inbegrepen.

Betaling vindt standaard plaats in drie termijnen (2% korting bij betaling in één termijn)

Wil je graag de extra ondersteuning van een doula, maar zijn de kosten voor jou te hoog om op te brengen? Neem dan gerust even contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wel goed voorbereid maar geen doula bij jouw bevalling?

Wil je wel goed voorbereid je bevalling in gaan, maar heb je geen behoefte aan een doula bij de bevalling? Misschien is mijn 1-op-1 geboortevoorbereiding wel wat voor jou. Deze geboortecursus is helemaal op jou afgestemd en je hoeft er de deur niet voor uit.
Je kan ook losse 1-op-1 coachingssessies met mij boeken. In een telefonisch voorgesprek bespreken we samen waarin ik jou kan ondersteunen en maak ik een inschatting van hoeveel tijd ik hiervoor nodig denk te hebben.

Tarief € 69,- per uur *

Geef eens een doula cadeau

Wil je iemand de liefdevolle ondersteuning van een doula cadeau geven? Voor elk type ondersteuning zijn mooie cadeaubonnen beschikbaar. Of het nu gaat om losse coachingssessie tot het meedenken met geboortewensen, een complete geboortecursus of een volledig doula-traject: alles is mogelijk. Klik hier voor de mogelijkheden.

laten we kennismaken