Doula-pakketten

eindejaarsactie doula en fotografie

Als doula bied ik twee pakketten aan: een basis Let's Doula This-pakket en een uitgebreid Let's Doula This - Deluxe-pakket.

Let's Doula this!

Let's Doula this - Deluxe!

Wil je jezelf wat extra ondersteuning cadeau doen? Ga dan voor het uitgebreide Let's Doula This- Deluxe-pakket. Dan krijg je naast het bovenstaande basis-pakket nog een hoop extra's:

Let's Doula this - Deluxe!

Vergoeding door zorgverkering

Afhankelijk van hoe en waar je verzekerd bent, kun je mogelijk een deel van de kosten - als zwangerschapcursus - vergoed krijgen van je zorgverzekering. Als je benieuwd bent of dit ook voor jou geldt, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Stories of New Life is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, in bezit van een AGB-code voor zorgverleners en kan een deelnamebewijs verstrekken dat ingediend kan worden bij je zorgverzekering.

Let's Doula some extra!

Mijn beide doula-pakketten zijn uit te breiden met deze fijne extra's:

Extra's

Doula met camera: geboortefotografie met hoge korting

Naast doula ben ik ook fotograaf. Er zijn in Nederland maar enkele andere doula's die ook gediplomeerd fotograaf zijn, dus dat is best uniek. Als je voor mij kiest als doula kan ik jullie een korting van bijna 40% geven op het Birth Story Geboortefotografie-pakket. Dit kan ik doen, doordat ik als doula toch al bij de bevalling aanwezig ben. Het reguliere tarief voor geboortefotografie is € 1295,-, maar als ik jouw doula ben, is de meerprijs voor geboortefotografie slechts € 795,- Lees hier meer over wat je van mij als geboortefotograaf mag verwachten en bekijk wat het unieke Doula met camera-pakket inhoudt.

Kies je voor mij als jouw doula, dan krijg je bovendien een korting van 20% op alle fotopakketten (deze korting geldt niet voor extra fotobestanden en de reiskosten die buiten het pakket vallen). Zo kun je voordelig een zwangerschapsfotoshoot of newbornfotoshoot bijboeken.

Last Minute Ondersteuning

Realiseer je je in de laatste weken of zelfs dagen voor je bevalling ineens dat je graag de ondersteuning van een doula wilt krijgen? Neem dan gerust even contact met met op en dan kijken we samen hoe we jouw bevalling zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Vaak is er - ook last minute - nog veel mogelijk.

Zelfs als je tijdens de bevalling pas de behoefte voelt aan een doula, mag je me dag en nacht bellen. Omdat we dan geen voorbereidende gesprekken voeren, kan ik mijn ondersteuning tegen een lager tarief aanbieden.

Let's Doula this! - Last Minute

Wel goed voorbereid maar geen doula bij jouw bevalling?

Wil je wel goed voorbereid je bevalling in gaan, maar heb je geen behoefte aan een doula bij de bevalling? Misschien is mijn 1-op-1 geboortevoorbereiding wel wat voor jou. Deze geboortecursus is helemaal op jou afgestemd en je hoeft er de deur niet voor uit.
Je kan ook losse 1-op-1 coachingssessies met mij boeken. In een telefonisch voorgesprek bespreken we samen waarin ik jou kan ondersteunen en maak ik een inschatting van hoeveel tijd ik hiervoor nodig denk te hebben.

Tarief € 69,- per uur *

Post partum: ondersteuning na de bevalling

Als prille moeder komt er best veel op je af. Terwijl je nog aan het herstellen bent van de bevalling, is er ook een kindje bij dat volop aandacht, verzorging en liefde nodig heeft. Kun je wel wat ondersteuning gebruiken in deze prachtige, maar ook intense tijd? Dan ben ik er voor jullie. Of het nu gaat om het doen van een boodschap, het draaien van een wasje, het verzorgen van de baby zodat jij even kan rusten, het koken van een gezonde maaltijd of het geven van een ontspannende massage.

Tarief € 50,- per uur *

Minimaal 3 uur per dag

Geef eens een doula cadeau

Wil je iemand de liefdevolle ondersteuning van een doula cadeau geven? Voor elk type ondersteuning (coaching, volledig doula-traject en postpartum doula-ondersteuning) zijn mooie cadeaubonnen beschikbaar. Klik hier voor de mogelijkheden.

Over de tarieven

* Alle tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten (€ 0,29/km) en eventuele parkeerkosten niet inbegrepen.


Wil je graag de extra ondersteuning van een doula, maar zijn de kosten voor jou te hoog om op te brengen? Neem dan gerust even contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

ja, ik wil kennismaken