Doula-extra's

Let's Doula some extra!

Al mijn doula-pakketten zijn uit te breiden met deze fijne extra's:

Extra's

 • Een extra lange zwangerschaps- of postpartum massage
  Standaard is een massage van een halfuur inbegrepen als ik jouw doula ben. Kan je geen genoeg krijgen van massages en wil je deze massage uitbreiden? Dat kan! Ik masseer je dan na afloop van één van de voorbereidende sessies, het kraambezoek of het afsluitende gesprek niet een halfuur maar 1 of zelfs 1,5 uur. Ik leg je compleet in de watten. We starten met een heerlijk voetenbadje, waarna een complete lichaamsmassage met warme olie volgt.


 • Meerprijs voor een massage van in totaal 1 uur: € 34,50

  Meerprijs voor een massage van in totaal 1,5 uur: € 69,-

 • Een extra zwangerschaps- of postpartum massage
  Ik kom nog een keer extra bij je langs voor een massage van 1 of 1,5 uur. Ik masseer met warme olie voor nog meer ontspanning. Afhankelijk van wat jij fijn vindt en waar er eventuele spanning zit in jouw lichaam, masseer ik je hoofd, nek, schouders, rug, buik, benen en voeten. Dit kan ontspanning bieden tijdens de zwangerschap, maar ook in de kraamtijd kan een massage heerlijk zijn.


 • 1 uur: € 69,-

  1,5 uur: € 103,50

 • 41 weken consult
  Ben je 41 weken zwanger of verder en wil je jouw kindje heel graag op een zachte manier uitnodigen om geboren te worden - of staat er een inleiding gepland - dan kan je bij mij terecht voor een 41 weken consult. Neem contact op voor meer info.

 • € 103,50  Deze extra's zijn niet los af te nemen, alleen in combinatie met een ondersteuningstraject. Op de extra massages en het 41 weken consult zijn reiskosten van toepassing.

Ook leuk om cadeau te krijgen

Ben ik jouw doula en zijn jouw lieve vrienden of familie nog op zoek naar een fijn, ontspannend cadeau? Weet dan dat je de extra's hierboven ook cadeau kunt krijgen. Ook hiervoor zijn mooie cadeaubonnen beschikbaar. Klik hier voor de mogelijkheden.

Over de tarieven

* Alle tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten (€ 0,29/km) en eventuele parkeerkosten niet inbegrepen.