Tarieven fotoshoots

Lifestyle fotoshoot van jou en je zwangere buik, je pasgeboren kindje of je gezin


Als je een zwangerschaps-, newborn-, baby- of fotoshoot met je gezin wilt plannen voor jezelf of cadeau wilt geven aan een ander, kun je kiezen uit de onderstaande pakketten:

Lovely New Life

Tarief € 150,- *

Beautiful New Life

Tarief € 200,- *

Amazing New Life

Tarief € 300,- *

Betaling vindt voorafgaand aan de fotoshoot plaats. Alle fotobestanden worden zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie opgeleverd.

Een fotoshoot als origineel cadeau

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot? Voor elk type fotoshoot zijn mooie cadeaubonnen beschikbaar. Klik hier voor de mogelijkheden.

Korting voor doula-cliënten

Kies je voor mij als jouw doula, dan krijg je een korting van 15% op alle fotopakketten (deze korting geldt niet voor extra fotobestanden en de reiskosten als de locatie verder dan 30 autominuten van Utrecht vandaan is). In het Doula met Camera-pakket is deze korting al verrekend.

Over de tarieven

* De tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten (€ 0,29/km), eventuele parkeerkosten, eventuele toegangskosten van de locatie en eventuele verzendkosten van de cadeaubon of het foto-album niet inbegrepen.

Groepsfoto's en familie fotoshoots

Wil je mooie foto's van jouw vriendengroep, sportclub of van de hele familie? Dat kan! Bij groepsgroottes boven de vijf personen komt er een toeslag van € 7,50 per persoon bij.

Extra fotobestanden

Wil je extra fotobestanden bestellen? Dat kan natuurlijk. Hiervoor reken ik € 10,- per bestand. Ook deze foto's ontvang je uiteraard in hoge resolutie en zijn professioneel nabewerkt.

boek een fotoshoot!