Tarieven fotoshoots

Lifestyle fotoshoot van jou en je zwangere buik, je pasgeboren kindje of je gezin


Als je een zwangerschaps-, newborn-, baby- of fotoshoot met je gezin wilt plannen voor jezelf of cadeau wilt geven aan een ander, kun je kiezen uit de onderstaande pakketten:

Lovely New Life

Tarief € 150,- *

Beautiful New Life

Tarief € 200,- *

Amazing New Life

Tarief € 300,- *

Betaling kan plaatsvinden in één of in drie termijnen. Alle fotobestanden worden zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie opgeleverd.

Korting voor doula-cliënten

Kies je voor mij als jouw doula, dan krijg je een korting van 20% op alle fotopakketten (deze korting geldt niet voor extra fotobestanden en de reiskosten als de locatie verder dan 30 autominuten van Utrecht vandaan is). In het Doula met Camera-pakket is deze korting al verrekend.

Een fotoshoot als origineel cadeau

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot? Voor elk type fotoshoot zijn mooie cadeaubonnen beschikbaar. Klik hier voor de mogelijkheden.

Over de tarieven

* De tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten (€ 0,29/km), parkeerkosten, eventuele toegangskosten van de locatie en eventuele verzendkosten van het foto-album komen bovenop de pakketprijs.

Extra fotobestanden

Wil je extra fotobestanden bestellen? Dat kan natuurlijk. Hiervoor reken ik € 10,- per foto. Ook deze foto's ontvang je uiteraard in hoge resolutie en zijn professioneel nabewerkt.

boek een fotoshoot!